anywave-571x379.jpg

Sinds 1982 is er ieder jaar een popconcert in Zweeloo, het heette in '82 t/m '85 Jongerendag en na '86 werd het Sweelpop. Tegenwoordig vind het plaats op 't Alterbarg in Zweeloo. Dankzij de fantastische vrijwilligers en de betrokken middenstand is Sweelpop wat het is; een groot gezellig feest voor jong en oud. Tegenwoordig is Sweelpop uitgegroeid tot een begrip in de noordelijke provincies. Met een maximum bezoekersaantal van 3000 mensen lukt het de organisatie ieder jaar om samen met de vrijwilligers een warm en gezellig feest te bouwen met een goede sfeer. In de loop der jaren hebben vele bands opgetreden in Zweeloo. Een lange lijst met grote namen in de Nederlandse muziekwereld is het gevolg!

Sweelpop is het leukste en gezelligste festival van Drenthe! De line up voor de 38ste editie: Snollebollekes, Queen forever, Proost!, het foute uur Q-music en Isa Zwart 

 

Prijzen

  • van € 19,95 tot € 25,00 Voorverkoop € 19,95 Avondkassa € 25,- Kijk voor meer info, voorverkooppunten en online verkoop op de website.

In de buurt

Toon resultaten