Neem alvast een kijkje

Pop- en Rockfestival Boet'n Pop

Sorry, deze activiteit is niet meer beschikbaar

Dit jaar al weer de 7e editie van Pop- en rockfestival Boet'n Pop op de Brink in Rolde. Met deze editie optredens van Bökkers, Vangrail, Boys named Sue (Johnny Cash) en Bee Gees Forever.

Bökkers komt met de "Pompen of Verzoepen" tour naar Rold…

Dit jaar al weer de 7e editie van Pop- en rockfestival Boet'n Pop op de Brink in Rolde. Met deze editie optredens van Bökkers, Vangrail, Boys named Sue (Johnny Cash) en Bee Gees Forever.

Bökkers komt met de "Pompen of Verzoepen" tour naar Rolde. Maar liefst 60 tenten en festivals zullen dit jaar aangedaan worden, van Groningen tot Zeeland en van Amsterdam tot Lichtenvoorde, Bökkers zal geen enkel hoekje van het land overslaan. Scheurende gitaren, de versterker op standje straaljager, het barpersoneel heeft de hardloopschoentjes al aan: het wördt pompen of verzoepen!

Vangrail mag met recht de formatie van de bekendste hits genoemd worden. De band staat garant voor een overvloed aan muzikaliteit, waarbij interactie hun tweede natuur is. Dit alles wordt gepresenteerd door frontman Raynaud, die feilloos elke show op stelten weet te zetten. Van inhaken tot met je vuist in de lucht meeschreeuwen alsof je leven ervan af hangt. Dat wil je niet missen.

Boys named Sue is dé Johnny Cash Tribute band van Nederland of, zoals ze zelf zeggen: We don’t copy Johnny Cash, we pay tribute to the Man in Black and play his music. Everybody loves Cash. Jong en oud zingen de liedjes van Cash mee. Met hun energie en enthousiasme maken de 5 ras-muzikanten van ieder optreden één groot feest. Ze zijn al een keer eerder op Boet'n Pop geweest en het is niet voor niets dat ze er deze keer weer staan.

Last but not least: Bee Gees Forever. Deze band behoeft nauwelijks nog introductie sinds ze deel hebben genomen aan het programma "the Tribute, battle of the bands". Ze toeren het hele land door met hun tribute aan de Bee Gees en zaterdag 13 juli doen ze Rolde aan. Bee Gees Forever blaast het legendarische oeuvre van de gebroeders Gibb weer nieuw leven in en dát werd hoog tijd!

Presentator en DJ van de avond is Koos Darwinkel van JK Entertainment.

Er zijn ook passe-partout kaarten te koop voor Boet'n Pop en Boet'n Blues via www. eventree.nl

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!