Margriet Sjoerdsma en Egbert Derix

Na haar succesvolle ‘A Tribute to Eva Cassidy’ keert Margriet Sjoerdsma terug in de theaters.
Zij komt in het gezelschap van pianovirtuoos Egbert Derix en met de allermooiste liedjes uit de jaren tachtig en negentig,
van Leonard Cohen tot Tracy Chapman, van Billy Joel tot Michael Sembello en van Madonna tot Mr. Mister.

Het getalenteerde duo laat op aansprekende wijze horen waarom deze liedjes zo goed zijn en fier overeind blijven
in de intieme bezetting van slechts een stem en piano. Naast kleine, ingetogen vertolkingen kunt u uptempo, uitbundigheid, speelsheid en humor verwachten.

De Telegraaf over ‘A Tribute to Eva Cassidy’: “Sjoerdsma is van wereldniveau, haar Eva Cassidy Tribute doet denken aan de te jong overleden Amerikaanse zelf.”

Prijzen

  • € 19,50 Kasteelsessies Vorig seizoen zijn we gestart met dat wat het publiek betreft een traditie mag worden: De Kasteelsessies. Onder de gewelven of in de Ridderzaal van het enige kasteel van Drenthe kunt u genieten van (semi) akoestische muziek. Luisterconcerten door artiesten van naam in samenwerking met het Kasteel Coevorden en uw theater. De bas is geopend en de sfeer ongedwongen, voor zowel artiest als publiek een heerlijke zondagmiddag! Alles sessies starten om 15.00 uur op de eerste zondag van februari, maart en april. Een losse entreekaart kost € 19,50 en als u kiest voor drie unieke optredens betaalt u slechts € 50,00. Vorig seizoen waren alle sessies uitverkocht en gezien de beperkte ruimte is vol echt vol, dus boek op tijd!

In de buurt

Toon resultaten