Summer Session: Vera Woldhek met ‘Opnieuw’

Vera Woldhek

De Fins-Nederlandse Vera Woldhek is schrijver, of beter: verhalenverteller. De kern van al haar projecten ligt in de woordkunst, al dan niet gecombineerd met andere kunstvormen zoals theater of muziek. In ‘Opnieuw’ mijmert ze samen met het publiek over gedachtes en hun gedaanten, over herinneringen en déjà vu’s. Hoe vaak kun je iets herhalen tot het al zijn betekenis verliest?

In de vorm van Summer Sessions presenteren Museum De Buitenplaats en Minerva Academie voor Popcultuur, Hanzehogeschool Groningen, optredens van aanstormend talent op het gebied van muziek, spoken word, theater, film, animatie en meer. De optredens vinden twee wekelijks plaats op de vrijdagmiddag vanaf half vier op het buitenpodium van Museum De Buitenplaats. De optredens zijn gratis toegankelijk.

Alle performers zijn studenten en oud-studenten van de opleiding Popular Culture. Deze unieke opleiding leidt studenten op tot creatieve ondernemers die werken vanuit een gevarieerde praktijk met eigentijdse media en podia.

 

Wanneer

  • In deze Summer Session wisselen Vera Woldhek en cellisten Didi en Murel elkaar af.

Prijzen

  • Gratis Optreden op het buitenpodium.

In de buurt

Toon resultaten