thijs van Leer & Menno Gootjes

Hij speelde een jaar bij Ramses Shaffy, richtte vervolgens het Trio Thijs van Leer op, dat weer werd omgedoopt tot het legendarische Focus.
Met Rogier van Otterloo nam hij begin jaren zeventig de eerste van zijn ‘Introspection’-albums op, die drie miljoen keer werden verkocht.
Focus-gitarist Menno Gootjes begeleidt Thijs van Leer tijdens dit muzikaal samenzijn, met Thijs’ levensverhaal als rode draad.

Prijzen

  • € 19,50 Kasteelsessies Vorig seizoen zijn we gestart met dat wat het publiek betreft een traditie mag worden: De Kasteelsessies. Onder de gewelven of in de Ridderzaal van het enige kasteel van Drenthe kunt u genieten van (semi) akoestische muziek. Luisterconcerten door artiesten van naam in samenwerking met het Kasteel Coevorden en uw theater. De bas is geopend en de sfeer ongedwongen, voor zowel artiest als publiek een heerlijke zondagmiddag! Dit zijn de Kasteelsessies 2019-2020: 2-2-2020 Margriet Sjoersma en Egbert Derix 1-3-2020 Thijs van Leer & Menno Gootjes 5-4-2020 Dilana & Jeff Zwart Alles sessies starten om 15.00 uur op de eerste zondag van februari, maart en april. Een losse entreekaart kost € 19,50 en als u kiest voor drie unieke optredens betaalt u slechts € 50,00. Vorig seizoen waren alle sessies uitverkocht en gezien de beperkte ruimte is vol echt vol, dus boek op tijd!

In de buurt

Toon resultaten