Bartje's Paardendag

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Bartje's Paardendag wordt op 21 oktober 2023 georganiseerd door en op Landal Het Land van Bartje in Ees. Durf jij op het Vliegend Tapijt of wil jij je laten verrassen door spectaculaire paardenshows? Kom vooral naar dit paardenevenement. De gehele dag staat in…

Bartje's Paardendag wordt op 21 oktober 2023 georganiseerd door en op Landal Het Land van Bartje in Ees. Durf jij op het Vliegend Tapijt of wil jij je laten verrassen door spectaculaire paardenshows? Kom vooral naar dit paardenevenement. De gehele dag staat in het teken van paarden en pony's, verzorging, demonstraties en activiteiten voor jong en oud.  Van knutselen tot rijden op een rodeo stier, van een huifkarrit tot hoefijzergooien; en van snuffelen bij diverse stands tot het winnen van leuke prijzen de gehele dag, je vindt het deze dag allemaal op Het Land van Bartje. Er is tevens een horecaplein en als klap op de vuurpijl worden er verschillende shows gegeven met paarden en pony’s!

Nog niets te doen tijdens de herfstvakantie op zaterdag 21 oktober 2023? Kom dan met je hele gezin naar Het Land van Bartje in Ees.

Bartje's Paardendag begint om 10.00 uur en eindigt om 18.30 uur.

Showprogramma bekijken en entreekaarten kopen kan op www.paardendag.com. De entree kosten zijn € 5,00 per persoon. Verblijf je al op het park, dan is de toegang gratis.

Kun je geen genoeg krijgen van paarden en heb je zin in een vakantie, kijk dan snel op landal.nl/landvanbartje

Tot de 21e!

Prijzen

  • Kinderen€ 5,00 Kom met je hele gezin naar Het Land van Bartje in Ees

In de buurt

Toon resultaten

Hier vind je ons

Landal Het Land van Bartje
Buinerweg 8
9536 PG Ees
Plan je route

vanaf jouw locatie

Reserveren

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!