Deze safari is ontstaan in samenwerking met de theatermakers van de voorstelling Mammoet 2019 en sluit daar helemaal bij aan. We laten je zien in het natuurgebied van het Unesco Geopark de Hondsrug hoe de voorstelling is gebaseerd op de geschiedenis van Drenthe. Van de mammoet, via de ijstijden, de hunebedbouwers, tot de bewoners anno 2019. Je krijgt het allemaal te zien in het prachtige gebied rond de theaterlocatie in de natuur op deze safari. Onderweg vertelt de gids je uitgebreid en enthousiast over de bezienswaardigheden en deze bijzondere geschiedenis van het gebied op deze excursie van ca 1,5 uur.

Maak van deze bijzondere combinatie met de theatervoorstelling een unieke belevenis. De gids rijdt de deelnemers rond in een elektrische terreinauto-combinatie voor personenvervoer:  de mammoet-express. Beleef het groene oer-avontuur met Eko-Tours

Contact

Adres:
Vertrek bij Hotel Eeserhof
Dorpsstraat 2
9536 PD Ees
Plan je route
Afstand:

Prijzen

  • Vaste prijs€ 19,50 Iedereen die meegaat op de mammoet-safari betaalt de zelfde prijs. We berekenen geen administratiekosten of reserveringskosten.

In de buurt

Toon resultaten