Fototentoonstelling 50 jaar Woodstock

Fototentoonstelling 50 jaar Woodstock

Hippiesferen deze zomer in Emmen

Het is dit jaar 50 jaar geleden dat het legendarische popfestival Woodstock in de Verenigde Staten is gehouden. Ter ere hiervan organiseert Museum Collectie Brands van 29 juni tot 25 augustus de tentoonstelling ‘50 years Woodstock’ in het Centrum van de Beeldende Kunst in het Rensenpark Emmen. Centraal staan de foto’s die de Amerikaanse fotograaf Elliott Landy maakte tijdens het Woodstockfestival van 1969 dat van 15 tot en met 18 augustus plaatsvond. Daarnaast is er ook een kleine expositie ingericht over de Emmense muziekcultuur in de jaren ’60 en ’70 met speciale aandacht voor roemruchte Koffiebar Tin Pan Alley.

De foto's zullen zowel binnen in het gebouw van het Centrum voor de Beeldende Kunst in het Rensenpark (de voormalige dierentuin) in Emmen te zien zijn alsook buiten in het Rensenpark. Adres: Hoofdstraat 18 - 7811 EP - Emmen.

 

Contact

Adres:
Rensenpark
Hoofdstraat 18
7811 EP Emmen
(+31) 0591 393400
Plan je route
Afstand:

Wanneer

  • De foto's die buiten in het Rensenpark zijn tentoongesteld zijn te bezichtigen tijdens de openingstijden van het Rensenpark. Het Rensenpark is dagelijks geopend van 09:00 tot 21:00 uur.

Prijzen

  • VolwassenenGratis De tentoonstelling is geschikt voor alle leeftijden en is gratis te bezoeken. Het Rensenpark waar de tentoonstelling te zien is, is eveneens gratis te bezoeken.

In de buurt

Toon resultaten