Op Verhaal (diner + theater)


Na het succes van het ‘Dahldiner’ en ‘Couperus Culinair’ neemt Op Verhaal ons mee na…

Na het succes van het ‘Dahldiner’ en ‘Couperus Culinair’ neemt Op Verhaal ons mee naar het Victoriaanse Engeland van Charles Dickens. De tijd van slobkousen en ruisende rokken, van straatschoffies en armenhuizen. Dickens was een meester in het beschrijven van kleurrijke personages, waarmee je zo maar door het Londen van anderhalve eeuw geleden lijkt te struinen. Je voelt je samen met Oliver Twist ongemakkelijk in het donkere rovershol van Fagin, ruikt de geurige thee in de porseleinen kopjes van de rijke dames, smult van een warme kom vol pens op een koude winterdag en hoort hoog boven je een klokkenspel.
Net zo rijk aan klanken, geuren en smaken is het verteldiner ‘Aan tafel met Charles Dickens’. Rasvertellers Janneke Tanja en Frank Belt brengen Dickens’ bekende en minder bekende verhalen tot leven, begeleid door Maurits Boreel op viool. De kok van dienst zorgt aan de hand van het kookboek ‘Aan tafel met Charles Dickens’ van Josephine Leeuwenhoek voor een smakelijk driegangendiner, dat op de tafel van de Engelse schrijver zelf niet had misstaan.

regie: Robin Kisjes | vertellers: Janneke Tanja en Frank Belt | muziek: Maurits Boreel

Wanneer

  • Donderdag 15 december 2022 om 18.30 uur

Prijzen

  • € 55,00 De kaartprijs is inclusief een diner met een consumptie m.u.v. speciaal bier. Meer informatie over het diner volgt binnenkort. Hotel Restaurant Talens Coevorden

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!