Neem alvast een kijkje

Bökkers


Bestel kaarten

Bökkers is kats de weg kwiet in De Tamboer

Bökkers is de weg toch al kwijt, dus zet de navigatie maar uit en ga er lekker vo…

Bökkers is kats de weg kwiet in De Tamboer

Bökkers is de weg toch al kwijt, dus zet de navigatie maar uit en ga er lekker voor zitten: Aan de hand van de verhalen en anekdotes van frontman Hendrik Jan Bökkers neemt deze voorstelling je mee in het verhaal van kats de weg kwiet zijn. In volledige bezetting met Hendrik Jan Bökkers, Stef Hoekjen, Jim Zwinselman, Bart Petter en Jeroen Sweers worden conferences afgewisseld met verrassende uitvoeringen van bekend en nieuw (speciaal voor deze tour geschreven) werk van Bökkers. Een fijne cocktail van rock-’n-roll en theater met de meest hilarische, ontroerende, dampende en prachtige verhalen en liedjes.

De band Bökkers staat bekend om hun energieke en rauwe muziekstijl en dynamische live-optredens. Met pakkende teksten in het Nedersaksisch en onvervalste authentieke rock-’n-roll toert Bökkers al ruim tien jaar van Jispingboermussel tot Grubbekutjeveen om daar weekend aan weekend de tent volledig plat te spelen.

In 2021 nam Hendrik Jan Bökkers deel aan het populaire Nederlandse televisieprogramma Beste Zangers. Met de nummers Kold Bloed en Iederene hef een reden heeft Bökkers een vaste plek weten te bemachtigen in de Top 2000.

Wanneer

  • Vrijdag 7 maart 2025 om 20.00 uur

Prijzen

  • € 32,50

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!