Ontspannen in dé Oerprovincie van Nederland

Als je leven draait om overvolle agenda’s, continue bereikbaarheid en talloze verplichtingen moet je ook eens tijd maken om de wereld om je heen even op pauze te zetten. Ontspannen en iets doen waarvan je niet wist dat je dat (zo dicht bij huis) kon ervaren! Weg van de drukte, terug naar de basis en jezelf. Onthaasten doe je in Drenthe.

Ontspannen

Laat het gaan en kom mooie herinneringen maken. Een weekendje weg in eigen land. Huur een natuurhuisje of cabiner midden in het bos, ga lekker wandelen in de natuur en luister naar de vogels en het niets. Hier ervaar je pas echt wat stilte is. ’s Avonds maak je een vuurtje en zet je een kopje koffie of bak je een eitje. Je ziet ontelbare sterren, want nergens is het donkerder dan in Drenthe. Niets moet en alles mag, je hebt de tijd. Heb geduld: je bent weg van de drukte en wat vandaag niet lukt is voor morgen, of voor je volgende weekendje weg. Je valt in slaap en wordt wakker met de stilte en de dauw op de heidevelden. 

Ruig

Duik onder in de ongerepte schoonheid van Drenthe. Bij ons vind je prachtige Nationale Parken met oerbos, zandvlaktes, heidevelden en een uitgestrekt beekdallandschap. Drenthe is oorspronkelijk. Hier ga je terug naar de basis. Ontspan en voer goede gesprekken met je gezelschap, of met de Drentenaren. We zijn no nonsens en staan bekend om onze gastvrijheid. Of ga een frisse neus halen tijdens een stoere wandeltocht. De natuur om je heen is ruig en je kunt hier uren wandelen zonder iemand tegen te komen. Ontspannen, zo zou het altijd moeten zijn. We gunnen iedereen een beetje meer Drenthe. Kom het ervaren.

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!