Kerstmenu

Het kerstdiner kan behoorlijk wat stress opleveren. Ergens een tafeltje reserveren om hieraan te ontkomen, is nu helaas niet mogelijk. Dit jaar moeten we het toch echt helemaal zelf doen. Maar geen paniek! Goede voorbereidingen zijn het halve werk. En juist met die voorbereidingen helpen vier Drentse restaurants je graag. Gezamenlijk hebben zij als cadeautje een heerlijk kerstmenu voor je samengesteld.

Eet smakelijk!

Voorgerecht

Blonde d'Aquitaine tartaar

Aan tafel! Het kerstdiner kan beginnen. Als voorgerecht staat een heerlijke Blonde d'Aquitaine tartaar van Rickkies Boer'n Bistro op het menu. 

Aan de slag!

Tussengerecht

Gebakken portobello met aardappelschuim

Maurice Grendelman van Restaurant Poortman deelt zijn recept voor een overheerlijke gebakken portobello met aardappelschuim en creme fraîche.

Aan de slag!

Hoofdgerecht

Biefstuk met knolselderij

Het hoofdgerecht komt van chef kok Benjamin Vandenberg van The Black Tie: biefstuk met knolselderij, zilverui, rode biet en bordelaisesaus. 

Aan de slag!

Nagerecht

Cheesecake

Dé perfecte afsluiter van het Drentse kerstmenu: de cheescake van chef-kok Luuk de Weerd van Restaurant De Schildhoeve

Aan de slag!

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!