Kerstmenu
Het kerstdiner kan behoorlijk wat stress opleveren. Ergens een tafeltje reserveren om hieraan te ontkomen, is nu helaas niet mogelijk. Dit jaar moeten we het toch echt helemaal zelf doen. Maar geen paniek! Goede voorbereidingen zijn het halve werk. En juist met die voorbereidingen helpen vier Drentse restaurants je graag. Gezamenlijk hebben zij als cadeautje een heerlijk kerstmenu voor je samengesteld.
Eet smakelijk!
Voorgerecht
Blonde d'Aquitaine tartaar
Aan tafel! Het kerstdiner kan beginnen. Als voorgerecht staat een heerlijke Blonde d'Aquitaine tartaar van Rickkies Boer'n Bistro op het menu.
Aan de slag!
Tussengerecht
Gebakken portobello met aardappelschuim
Maurice Grendelman van Restaurant Poortman deelt zijn recept voor een overheerlijke gebakken portobello met aardappelschuim en creme fraîche.
Aan de slag!
Hoofdgerecht
Biefstuk met knolselderij
Het hoofdgerecht komt van chef kok Benjamin Vandenberg van The Black Tie: biefstuk met knolselderij, zilverui, rode biet en bordelaisesaus.
Aan de slag!
Nagerecht
Cheesecake
Dé perfecte afsluiter van het Drentse kerstmenu: de cheescake van chef-kok Luuk de Weerd van Restaurant De Schildhoeve.
Aan de slag!