5x Fietsarrangementen

Laat je verrassen door de diversiteit van het Drentse landschap. Al fietsend kom je langs de mooiste plekjes. Heidevelden, uitgestrekte bossen en gezellige brinkdorpen. Ben je uitgefietst? Laat je dan 's avonds verwennen met een heerlijk diner en plof daarna neer op je zachte hotelbed. Na een goede nachtrust begin je de dag goed met een uitgebreid ontbijt. Met een compleet verzorgd fietsarrangement ontbreekt het je aan niets en word je heerlijk in de watten gelegd. Wij hebben vijf arrangementen voor je op een rij gezet.

Meer fiets tips

Retoertje De paden op, de lanen in

Stel fietst door Drentse natuur.

Plan jouw Retoertje De paden op, de lanen in en ontdek al fietsend of wandelend de mooiste plekjes van Drenthe, de Oerprovincie van Nederland.

Fietsknooppunten

Stel pauzeert tijdens fietstocht op een bruggetje waar ze genieten van het uitzicht bij de Drentsche Aa.

Wil je liever zelf bepalen waar je langs fietst? Met het uitgebreide fietsknooppuntensysteem stel je gemakkelijk je eigen fietsroute samen. Bekijk hier hoe je je eigen route kunt maken.

Hotspots aan het water

Het terras bij zwemplas 't Nije Hemelriek.

Zorg ervoor dat je tijdens je fietstocht ook eens een welverdiende pauze inlast. Stop bijvoorbeeld bij een heerlijk terras aan het water. Wij hebben de mooiste plekjes voor je een op een rij gezet.

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!